Login


Register | Recover Password

Најнови понуди

173000

VODNO, VODNO

3 Соби | 2 Купатило | Стан, Стан

Дознај повеќе

1600

GJORCE PETROV, SKOPJE

3 Соби | 2 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

950

BARDOVCI, SKOPJE

5 Соби | 3 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

6000

PLOSTAD MAKEDONIJA, SKOPJE

0 Соби | 4 Купатило | Деловен простор, Деловен простор

Дознај повеќе

950000

RAMPA, SKOPJE

8 Соби | 4 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

900

KOZLE, SKOPJE

3 Соби | 2 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

1200

TAFTALIDZE 2, SKOPJE

3 Соби | 2 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

1600

TAFTALIDE1 -PRASKA, SKOPJE

8 Соби | 5 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

Најново од нашиот блог

CETVOROSOBEN 80m2 NAMESTEN CENTAR RAMSTOR

sifra :17376 Se izdava nov namesten cetvorosoben stan 80m2 vo Centar -Vodno pozadi Ramstor, so […]

Нови станови во Скопје

Градежниот бум во главниот град продолжува со забрзано темпо. Голем број од приватните компании продолжуваат […]

Скопје втор најдобар град во Европа за инвестирање

Скопските агенти за недвижности велат дека странците само изнајмуваат, но не се заинтересирани да купат […]

Купи куќа купи стан

Основна цел, вели портпарлот, е зголемување на обемот на станови на страната на понудата, што […]