Login


Register | Recover Password
 

За нас

издавање станови во Скопје

Вашата агенција за недвижности во Скопје

Ценети клиенти. Повелете во нашата канцеларија на улица Метрополит Теодосиј Гологанов 72,лок.18, кај Млечен Ресторан
Ние посредуваме при изнајмување, издавање, продажба и купување на куќи, вили, станови, парцели и апартмани и деловен простор во Скопје и од секогаш сме се стремеле да бидеме водечката (по квалитетот на услугите) агенција за недвижности во Скопје – посветени, полни со елан и професионализам.
Нашeто локално познавање и долгогодишно искуство од продажбата во Скопје, нашата широка мрежа на контакти и соработници се вашата гаранција за спроведување на една сигурна безбедна и успешна зделка – за ваше добро!

агенција за недвижности ДомадомНие можеме и ние го познаваме Скопје – контактирајте не!logo