Login


Register | Recover Password
 

А.Ајнштајн

1,000EUR /месец

Дебар Маало

Детали

  • 1,000EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 4
  • Купатило: 2
  • Големина: 150 м./кв.

Ш. 10799

Се издава стан со површина од 150м2 (дуплекс) на две нивоа, со внатрешни скали, комплетно и луксузно наместен, со 4 спални, голема дневна соба, две купатила, кујна со трпезарија, балкон,со приватен пркинг за 2 возила.

Lux apartment for rent,150m2 on two level,with nward stairs,
big living room, 4 bedrooms,2 bathrooms,kitchen with dining room and balcony,with central heating and two private parking place.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток