Login


Register | Recover Password
 

Варшавска

450EUR /месец

Тафталиџе 1

Детали

  • 450EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 3
  • Купатило: 1
  • Големина: 120 м./кв.

Ш. 9625

Се изнајмува 4-собен луксузен кат од куќа во Тафталиџе 1 со три спални, дневна, со опремена кујна и трпезарија, за странци, дипломати, вработени.Куќата е со дворче,има и тераса.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток