Login


Register | Recover Password
 

В. Манчуковски

700EUR /месец

Мичурин

Детали

  • 700EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 2
  • Купатило: 1
  • Големина: 84 м./кв.

Ш. 11706

Се издава луксузен и модерен трособен стан со површина од 84м2 со две спални, дневна соба, модерно опремена кујна и купатило, идеален за странци, дипломати, гости од странство и др.
Цена 700 евра.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток