Login


Register | Recover Password
 

Иво Лола Рибар

350EUR /месец

Козле

Детали

  • 350EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 1
  • Купатило: 1
  • Големина: 60 м./кв.

Ш. 11173

Се издава луксузен и модерен двособен стан со површина од 60м2, со една спална, дневна соба, комплет опремена кујна и купатило.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток