Login


Register | Recover Password
 

К. Неделковски

400EUR /месец

Центар

Детали

  • 400EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 1
  • Купатило: 1
  • Големина: 62 м./кв.

Ш. 1715

Се изнајмува двособен стан од 60м2, на одлична локација, комплетно и модерно наместен, со една спална соба, дневна соба, опремена кујна со трпезарија и купатило. Идеален е за странци, бизнисмени, дипломати, вработени лица.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток