Login


Register | Recover Password
 

SLAVEJKO ARSOV

400

VODNO

Детали

  • 400
  • Стан , Стан
  • Соби: 2
  • Купатило: 2
  • Големина: 100 м./кв.
  • Гаража: 1

sifra 7725

Се издава комплетно опремен стан- кат од куќа 100м2, 3 собен со со 2 спални, 2 купатила, 2 тераси и паркинг место, дворно место со скара бар….. Цена 400евра.

Se iznajmuva kompletno opremen stan- kat od kuka od 100m2, 3 soben, so 2 spalni, 2 kupatila, ubavo namesten, 2 terasi, dvor i parking,dvorno mesto so skara bar…… Cena 400 EUR

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток