Login


Register | Recover Password
 

Трнодол, Козле

1,000EUR /месец

Козле

Детали

  • 1,000EUR /месец
  • Куќа
  • Соби: 5
  • Купатило: 3
  • Големина: 250 м./кв.
  • Гаража: 1

Ш. 11907
Се изнајмува луксузна куќа со површина од 250 евра и двор 450м2, се наоѓа во мирниот дел на Трнодол, екстра наместена со нов мебел, куќата е на два ката со пет спални, дневна со трпезарија и кујна, три купатила, гаража, две тераси по 15м2.
Веднаш е слободна. Идеална е за резиденции, дипломати, амбасадори, странски гости, преставници од ЕУ, и др.
Цена 1000 евра со можност за договор.

Sifra 11907
Se iznajmuva luksuzna kuka so povrsina od 250m2 i dvor 450m2, se naoga vo mirniot del na Trnodol, ekstra namestena so nov mebel, kukata e na dva kata so pet spalni, dnevna so trpezarija i kujna, tri kupatila, garaza, dve terasi od 15m2.
Cena 1000 euro so moznost za dogovor.

CODE.11907
SUPERLUX HOUSE 250 M2 WITH TWO FLOORS, 450 M2 GARDEN AND GARAGE,IN QUIET PART OF TRNODOL-KOZLE,WITH NEW FURNITURE,5 BEDROOMS,3 BATHROOMS,2 BALCONYES,LIVING ROOM,DINING ROOM AND KITCHEN.
PRICE 1000 EURO.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток