Login


Register | Recover Password
 

Градски ѕид, центар

500EUR /месец

Центар

Детали

  • 500EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 2
  • Купатило: 1
  • Големина: 79 м./кв.

Ш. 11809

Луксузен трособен стан во Центар, со површина од 79м2, со две спални,дневна со трпезарија и кујна, купатило, тераса. Станот е опремен со нов мебел, за странци, дипломати, се наоѓа во строг Центар, кај Тинекс.
Цена 500 евра.

Luksuzen trosoben stan, so dve spalni, dnevna so trpezarija i kujna, kupatilo, terasa, stanot eopremen so nov mebel,za stranci, diplomati.
Cena 500 evra.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток