Login


Register | Recover Password
 

Ѓ. Скрижевски

650EUR /месец

Водно

Детали

  • 650EUR /месец
  • Стан
  • Соби: 3
  • Купатило: 2
  • Големина: 140 м./кв.

Шифра 9939

Убаво уреден стан во куќа на Водно. Површина 140м2.
3 спални соби, дневна соба, трпезарија, кујна, 2 купатила, остава и 2 тераси. Во мирно маало. Индивидуално греење на струја.

Print

Агент(и) за оваа понуда

Сашо Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 77 705 108
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток