Login


Register | Recover Password
 

JORDAN MIJALKOV

650

SKOPJE

Детали

  • 650
  • Стан , Стан
  • Соби: 2
  • Купатило: 1
  • Големина: 75 м./кв.
  • Големина на тераса: 75 Acres
  • Гаража: 1

Ш.13578

Се издава луксузно комплетно опремен нов невселен трособен стан од 75м2 во Центар кај МВР…станот ке биде комплетно доопремен,ТВ, интернет,централно парно греење, подземно паркинг место…
Цена: 650 евра со сите режиски сметки

code :13578

A New apartment of 75 m2 fully equipment with new furniture,in the centre of the city – close of Ramstore, with two bedrooms,balcony on South ,central heating,private parking place….. for total price of 650 euros include all bills

Print

Агент(и) за оваа понуда

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form

Никола Андоновски

Agent
На работа: +389 2 30 51 300
Мобилен: +389 75 534 820
Други прелистувања

Contact Form
На почеток