Login


Register | Recover Password
 

Moneygram

moneygram агент

Сигурен трансфер на Пари

Кога се работи за праќање пари во целиот свет, нам ни е јасно дека имате избор на компании. Затоа се трудиме да Ве увериме дека праѓањето со MoneyGram е безбедно и поволно. Избирајќи го MoneyGram вие можете да се чувствувате сигурни и безбедни, знаејќи дека ги користите истите сигурни услуги на кои им веруваат семејствата низ целиот свет.

Секогаш блиску до вас
Со MoneyGram вие и вашите сакани нема никогаш да морате да скршнувате од вашиот пат. Над 334 000 агенти лоцирани ширум светот се на ваше целосно располагање. Агенцијата за недвижности “ДомаДом од Скопје е официјален агент за MoneyGram во Македонија. Повелете контактирајте со нас за повеќе информации.

Официјален агент на MoneyGram

Официјален агент на MoneyGram