Login


Register | Recover Password

Најнови понуди

700

SLAVEJKO ARSOV , SKOPJE

4 Соби | 2 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

1200

SLAVEJKO ARSOV , SKOPJE

5 Соби | 3 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

600

JORDAN MIJALKOV, SKOPJE

2 Соби | 1 Купатило | Стан, Стан

Дознај повеќе

2000

DREZDENSKA, SKOPJE

6 Соби | 3 Купатило | Куќа, Куќа

Дознај повеќе

800

LOVKJENSKA, SKOPJE

3 Соби | 2 Купатило | Стан, Стан

Дознај повеќе

700

LJUBLJANSKA, SKOPJE

0 Соби | 0 Купатило | Стан, Стан

Дознај повеќе

14

BULEVAR ILINDEN, SKOPJE

0 Соби | 0 Купатило | Деловен простор, Деловен простор

Дознај повеќе

650

MLECEN, SKOPJE

2 Соби | 2 Купатило | Стан, Стан

Дознај повеќе

Најново од нашиот блог

CETVOROSOBEN 80m2 NAMESTEN CENTAR RAMSTOR

sifra :17376 Se izdava nov namesten cetvorosoben stan 80m2 vo Centar -Vodno pozadi Ramstor, so […]

Нови станови во Скопје

Градежниот бум во главниот град продолжува со забрзано темпо. Голем број од приватните компании продолжуваат […]

Скопје втор најдобар град во Европа за инвестирање

Скопските агенти за недвижности велат дека странците само изнајмуваат, но не се заинтересирани да купат […]

Купи куќа купи стан

Основна цел, вели портпарлот, е зголемување на обемот на станови на страната на понудата, што […]